MN Actualitat

Projecció del Documental “Sotocontiendas: Dijo el Río” al Museu d’Educació Ambiental de Pamplona en commemoració del Dia Mundial de l’Agua

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Aigua, avui dimarts 22 de març es projectarà al Museu d’Educació Ambiental de Pamplona el documental “Sotocontiendas: Dijo el Río”, produït per MN Consultors, amb la col·laboració de la Comunitat Europea, el Govern de Navarra, GANSA, el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre i Tragsa.

L’acte començarà a les 18:30h amb una xerrada sobre el Riu Aragón, que impartirà César Pérez, director del Servei de l’Aigua del Govern de Navarra. Després, es projectarà el documental  ‘Sotocontiendas: dijo el Río’.

Aquest documental presenta el projecte de restauració fluvial dut a terme al riu Aragón al seu pas per Sotocontiendas, al municipi navarrès de Marcilla, i desenvolupar en el marc del projecte europeu ‘LIFE Plus Territorio Visón’. Es tracta d'un assaig experimental dissenyat per MN Consultors que li ha valgut ser finalista dels premis European Riverprize 2016, guardó atorgat a Viena aquest mes. El RiverPrize és atorgat per la prestigiosa International RiverFoundation i està considerat el més prestigiós reconeixement mediambiental a escala mundial.

Data
Març 2016
Vídeos Imatges

Altres notícies d'MN Actualitat