POLÍTICA DE PRIVACITAT I GALETES

POLÍTICA DE PRIVACITAT

De conformitat amb la vigent Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades, MN CONSULTORS EN CIÈNCIES DE LA CONSERVACIÓ SL informa que les dades de caràcter personal dels Usuaris  del lloc web s’incorporaran i tractaran en un fitxer propietat de MN CONSULTORS EN CIÈNCIES DE LA CONSERVACIÓ SL,  que serà gestionat exclusivament amb la finalitat descrita a cada formulari o mitjà de resposta. Al clicar sobre el botó “ENVIAR”, l’Usuari consent el tractament de les seves dades per part de MN CONSULTORS EN CIÈNCIES DE LA CONSERVACIÓ SL.

MN CONSULTORS EN CIÈNCIES DE LA CONSERVACIÓ SL, es compromet a que les dades de caràcter personal sol·licitades seran només les estrictament necessàries per portar a terme el servei demandat. S’informarà l’Usuari de l’obligatorietat de facilitar determinades dades, sense les quals no seria possible portar a terme la prestació.

Igualment, MN CONSULTORS EN CIÈNCIES DE LA CONSERVACIÓ SL, com a responsable del fitxer, es compromet a mantenir el secret i la confidencialitat de les dades de caràcter personal que li siguin facilitades i a adoptar a tal fi totes les mesures de seguretat necessàries que evitin la seva pèrdua, modificació sense consentiment o accés no autoritzat, d’acord amb el Reglament de Desenvolupament de la LOPD aprovat pel Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre.

Tanmateix s’informa l’Usuari que, en qualsevol moment, pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició reconeguts a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre de 1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, notificant-ho a MN CONSULTORS EN CIÈNCIES DE LA CONSERVACIÓ SL, C/RAMBLA NOVA 21 ENTRESÒL 1ª, 43003 TARRAGONA.

D’altra banda, d’acord amb el que disposa la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat d’Informació i de Comerç Electrònic, MN CONSULTORS EN CIÈNCIES DE LA CONSERVACIÓ SL es compromet a no enviar publicitat a través del correu electrònic sense abans haver obtingut l’expressa autorització del destinatari. L’Usuari podrà oposar-se a l’enviament de publicitat marcant la casella corresponent.

POLÍTICA DE GALETES

Definició i funció de les galetes

Què són les galetes? Una galeta és un fitxer que es descarrega a l'ordinador de l'Usuari a l'accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació respecte als hàbits de navegació de l'usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma que s’utilitzi el seu equip, poden emprar-se per reconèixer l’Usuari.

Tipus de galetes

Les galetes actualment més freqüents emprades a internet són les següents:

  • Galetes pròpies: Són aquelles que s’envien a l’ordinador de l’usuari des d’un equip o domini gestionat pel propi editor i des del que es presta el servei sol·licitat per l’usuari.
  • Galetes de tercers: Són aquelles que s’envien a l’ordinador de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes a través de les galetes.
  • Galetes de sessió: Són un tipus de galetes dissenyades per obtenir i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix a les pàgines web. Són eliminades automàticament de l'ordinador de l'Usuari un cop finalitzada la sessió.
  • Galetes persistents: Són un tipus de galetes que romanen en l'ordinador de l'Usuari durant un període de temps definit pel responsable de la galeta. El temps d’emmagatzematge pot oscil·lar entre pocs minuts i anys.
  • Galetes d’anàlisi: Són aquelles que, tractades per MN Consultors o bé per tercers,  són dissenyades per al recompte del nombre d’usuaris i el seguiment de la seva navegació al lloc web amb la finalitat de realitzar les anàlisis estadístiques que permetin millorar l’oferta dels serveis que conté.

Les galetes que utilitza aquest lloc web

Aquest lloc utilitza diferents galetes, tant pròpies com de tercers, per tal de proporcionar serveis, elaborar estadístiques d’ús, mostrar publicitat, etc.

  • Galetes pròpies: Aquest lloc utilitza la galeta PHPSESSID. És una galeta de sessió la finalitat de la qual és registrar les preferències de navegació de l’usuari pel lloc web, tal com l’idioma.
  • Galetes de Google Maps: Google Maps utilitza galetes per tractar diferent dades. Les més habituals són: NID, PREF y khcookie. Per a més detalls sobre com utilitza Google aquestes galetes l'Usuari pot visitar el següent enllaç: http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/
  • Google Analytics: Google Analytics utilitza galetes per al tractament de diverses dades de forma anònima, a menys que l'Usuari estigui autentificat amb un compte de Google. Les galetes habituals d’aquest servei són: utma, utmb, utmc, utmz

Per a més detalls sobre cóm utilitza Google aquestes galetes pot visitar el següent enllaç: http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/

  • AddThis: Les galetes AddThis s’utilitzen amb la finalitat d’habilitar el contingut per a què sigui compartit. AddThis també s’utilitza per recopilar informació sobre com es comparteix el contingut del lloc web. Les galetes ajuden a identificar de forma única un usuari (no de manera personal, sinó a través de l'adreça IP) per tal de no repetir tasques dins d'un període de temps especificat. Les galetes habituals d’aquest servei són: di, dt, loc, psc, uvc, uid, uit, xtc. Per a informació ulterior respecte a com AddThis utilitza les galetes esmentades l'Usuari pot visitar el següent enllaç: http://www.addthis.com/privacy

Revocació i eliminació de galetes

L'Usuari pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador que utilitza. En el cas que no desitgi permetre la instal·lació de galetes en el seu navegador és possible que no pugui accedir a alguna de les seccions del lloc web.

Per obtenir més informació sobre com permetre, bloquejar o eliminar galetes del navegador l'Usuari pot adreçar-se als següents enllaços:

Si desitja obtenir més informació sobre l’ús de galetes pot sol·licitar-la a: legal@mnconsultors.com