Informació Corporativa

+

MN CONSULTORS EN CIÈNCIES DE LA CONSERVACIÓ neix amb la missió de col·laborar en la preservació de l'únic patrimoni universal: la Natura. Creiem en el deure de protegir la vida a la Terra; en totes les seves manifestacions. I acceptem el repte.

Sabem que la conservació de la biodiversitat és la més alta obligació de l'home amb les generacions futures, i creiem també en el talent i perseverança de la nostra espècie per afrontar els reptes més grans. La ciència és sens dubte la millor síntesi i expressió de les nostres capacitats, i per això ens mou una convicció:

Si l'Home a la Natura és el repte, la Naturalesa Humana, és la solució.

Compromís MN

MN neix amb la missió d'assessorar els qui afronten una especial responsabilitat en la conservació de la biodiversitat, però això no és suficient. Tenim i assumim el nostre propi compromís: MN impulsa i promou projectes per a l'estudi, conservació i divulgació de la riquesa biològica europea

És cert que el deure de conservar el nostre patrimoni natural és un repte social compartit. Com a tal afecta a tots nosaltres, però no de la mateixa manera.

A MN ens sentim especialment responsables: assessorem a administracions i empreses privades impliades amb el territori i la societat en el respecte, la gestió i la conservació del nostre patrimoni. I per això, la nostra principal i més immediata obligació és la de fer-ho des de l'excel·lència professional, assegurant-nos que aportem en tot moment les millors tècniques disponibles i els més recents coneixements científics, però també intervenint des de la neutralitat, l'objectivitat, el compromís, i des de l’actitud de comprendre les conseqüències de la nostra activitat professional.

Aquesta actitud és la base de la nostra visió i compromís, però entenem que la nostra implicació va molt més enllà. I és que tenim una posició privilegiada per trobar-nos en el centre dels processos de presa de decisions, per conèixer les amenaces o problemàtiques més apressants a cada moment i per disposar del coneixement tècnic i científic per afrontar-les. No podem ser simples espectadors.

D'altra banda, l'estudi i la descoberta de les riqueses que amaguen els territoris en els quals treballem ens porten a conèixer-los millor, a respectar-los i, inevitablement, a sentir-nos partícips del seu futur i conservació.

Per això el COMPROMÍS MN no queda restringit únicament a conduir projectes en favor de tercers des dels nostres principis de responsabilitat i excel·lència professional, sinó que ens mou a jugar un paper proactiu en la conservació del nostre patrimoni biològic, la qual cosa fem impulsant o participant en estudis, projectes i accions en què MN assumeix la seva promoció i, suporta, totalment o parcial, el seu cost.

El futur no és el nostre, però sí l’obligació de protegir-lo. MN destina un mínim d'un 4% de la seva facturació anual a projectes de conservació de la nostra riquesa biològica.

El Sistema Fluvial Arga - Aragó. Primer projecte del programa impulsat per MN per l'estudi i la divulgació dels paisatges fluvials ibèrics

Han estat escollits els extraordinaris trams inferiors del riu Aragó i del seu afluent, l'Arga, com a ecosistemes i enclavaments amb els que iniciar el programa ‘Paisatges Fluvials Ibèrics’. Es tracta d'un programa que serà desenvolupat durant els propers anys ...

MN impulsa el fundació de BIOSCICAT, la Societat Catalana de Ciències per a la Conservació de la Biodiversitat

MN participa en l'impuls de BIOSCICAT (Societat Catalana de Ciències per a la Conservació de la Biodiversitat), una entitat científica que neix a Catalunya decidida a obrir els ulls a la societat davant la bellesa de la vida.

La ...

MN impulsa i desenvolupa estudis sobre la biologia de 'Lluciapomaresius panteli’

Lluciapomaresius panteli, la "somereta de Montsant", és un singular ortòpter tetigònid amb una distribució geogràfica que podria trobar-se restringida a uns pocs enclavaments culminals de la Serra de Montsant (Catalunya). Es tracta d'un endemisme ibèric escàs que va ser descrit l'any 1899 per l'eminent entomòleg Longinos Navàs. Després del seu descobriment passaria més d'un segle se ...