Company information

+

MN CONSULTORS EN CIÈNCIES DE LA CONSERVACIÓ was set up with the mission of helping to preserve the only truly universal heritage: Nature. We believe in a duty to preserve life on Earth; in all its forms. And we accept the challenge.

We believe that preserving biodiversity is humanity’s highest obligation to future generations, and we also believe in our species’ talent and perseverance to meet the greatest challenges. Science is without a doubt the best synthesis and expression of our abilities and we are therefore motivated by one conviction:

If Human in Nature is the challenge, Human Nature, is the solution.

MN Commitment

MN col·labora en el reconeixement mundial (UNESCO) del paisatge de "Priorat-Montsant-Siurana"

MN és al costat de les iniciatives locals de valorització del paisatge i el patrimoni. En aquesta línia, MN col·labora amb l'associació Prioritat, l'objectiu de la qual és la presentació y defensa de la candidatura "Priorat-Montsant-Siurana" a la distinció de paisatge cultural patrimoni mundial, que atorga la UNESCO.

L'excepcionalitat, autenticitat i integritat d'aquest paisatge agrícola de muntanya mediterrània són elements centrals que han de ser explicats, argumentats i demostrats al llarg del procés de candidatura i en la documentació que la recolza (en l'anomenat dossier de candidatura). L'aportació de MN a aquest projecte es concreta amb el suport a la redacció de determinats capítols del document esmentat, on la nostra empresa contribueix amb personal expert i un complet fons documental. Més concretament, MN ajuda en la valorització del patrimoni natural del Priorat i en la interpretació de les relaciones existents entre paisatge, ecosistemes i biodiversitat.

Actualment, la candidatura es troba inclosa a la llista indicativa de l'estat espanyol, prerequisit per a l'avaluació per part dels organismes competents.

Stakeholders involved
Associació PRIORITAT
UNESCO. World Heritage Center
Date
September 2014

Associated information

Images