MN News & Updates

MN Consultores s'adhereix al SOC i al Fons Social Europeu per a la contractació de joves en atur

Les xifres de desocupació juvenil representen una de les preocupacions més alarmants al nostre territori. Amb l'objectiu d'afrontar aquesta situació, el Parlament Europeu i la Generalitat de Catalunya han engegat una sèrie de mesures i actuacions.


Així és com neix SOC – CONTRACTACIÓ JOVES, una iniciativa que pretén fomentar la contractació de persones en situació de desocupació a través d'ajuts salarials i altres tipus de mesures dirigides.


Gràcies a aquest programa impulsat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, MN CONSULTORES comptarà amb un suport econòmic que facilitarà la contractació d'un jove en situació d'atur. Aquest jove ocuparà la posició d'assistent tècnic de camp per a estudis biològics i filmacions de natura i participarà en la difusió i projecció exterior d'alguns dels projectes que MN Consultores duu a terme actualment.

 

 

----------------------------------

 

"Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19"

Agentes implicados
Fons Social Europeu
Generalitat de Catalunya
Servei Públic d'Ocupació de Catalunya
Date
September 2022
Images

Other MN News & Updates